20 TING DERE GUTTER KANSKJE IKKE VISSTE OM JENTER!

04.03.2013
16:31

 Fant disse på en annen blogg, så jeg tenkte å vise disse videre :-) Er selvfølgelig ikke alle jenter som er enige i det som står her, men gjennomsnittlig :-) Det er ikke alt som står her som er like seriøst, HUSK det! Jeg sier heller ikke at dette er SÅNN en perfekt gutt må være. 
1: De fleste jenter liker å bli kalt for nydelig, vakker og fantastisk, isteden for sexy/hot. Jenter setter mye større pris på om dere gutter kommer med komplimenter som en ikke hører så ofte.

2: Vi jenter digger når gutter legger merke til små ting, som f. eks om jenta har klippet seg, faller det i god favør om du forteller henne hvor fint du synes det er FØR hun sier at hun har vært hos frisøren. Dette viser da at du er oppmerksom og følger med på henne, samt at du virkelig synes det er fint. Hvis hun sier til deg at hun har ordnet håret blir du nesten tvunget til å fortelle henne at du syntes det ble fint, noe som blir lite troverdig. Dette får henne til å gruble over om du virkelig mente det, eller ei.

3: Jenter HATER playere! Derfor kan det å være player sjeldent gi deg noe mer enn én til to ganger. Så raskt andre finner ut hvordan du egentlig er, skal du ikke se bort i fra at du ender opp med et smertefullt klask på kinnet.

4: Det er mange gutter som ikke tør å snakke til jenter, men jeg kan garantere dere - jenter ELSKER gutter som er pratsomme. Kleine stillheter er virkelig ikke bedre enn å si noe dumt. Så gutta - SNAKK!

5: Noe av det mest irriterende jenter vet om er gutter som bare viser følelser over Facebook eller MSN. Å fortelle en jente over Facebook at du har følelser for henne, kan hvem som helst gjøre. Så dere - fortell henne det face 2 face, da det blir mye mer troverdig og ekte.

6: Gutter som spiller gitar er elsk. Det slår aldri feil, og vil nok aldri gjøre det heller. Det er SÅ sjarmerende! Det samme gjelder smilet til en gutt også. Har du et fint smil, er det absolutt ikke noe poeng i å skjule det.
 
7: Flere jenter tenker en del på hvordan de ser ut, så derfor er det viktig at dere gir komplimenter om dere tenker noe positivt om henne. Ikke hold tilbake! Vi får aldri nok komplimenter. Over og ut.

 

8: De fleste jenter elsker å bli kilt, massert, stelt med o.l. Vi jenter liker å føle oss trygge, så gjør alt for å få oss til å føle oss spesielle. Og en ting til - en klem for mye, skader heller ingenting.

9: ÈN GANG FOR ALLE - Det er INGENTING galt i å vise følelser. Det viser bare at du bryr deg om jenta, og at du er ekte.

10: Det er mange gutter som ikke føler seg bra nok for jenter, men vi ser ikke bare på utseendet til gutten. Dette er viktig å vite: har man en bra personlighet og et pent smil, vil du sjarmere utrolig mange jenter. Har gutten en herlig personelighet blir han også automatisk mye kjekkere i jentas øyne.

11: Å være jente er virkelig ikke lett, spesielt ikke i tenårene. Det er ikke til å legge skjul på at det ligger en del press på oss jenter når det kommer til utseendet. Gjør man en ting feil, florerer det av rykter i ettertid. Selvfølgelig blir hun også kalt for hore, noe som blir dratt HELT ut av sammenheng. Man er virkelig ikke en hore selv om man dekker til ansiktet med et tykt lag sminke. Viktig å ikke bruke ordet "hore" i feil sammenheng, for det sårer.

 

12: Det har blitt sagt at jenter tenner på gutter som er flinke med barn, trener, har en fin klesstil, kan lage mat, spiller trommer/gitar, synger o.l - og det er sant! Så gutta - sett i gang!
 13: (GJELDER beliebers) Det er ikke til å legge skjul på at Justin Bieber generelt sett er over gjennomsnittet likt av oss jenter (selvfølgelig ikke alle). Derfor trekker du det lengste strået om du som gutt støtter Justin. Du er ikke nødt til å være en blodfan, men om en belieber elsker JB, og du sier han er homse for å tøffe deg, da kan du pakke kofferten og reise langt vekk.

 

14: Av en eller annen grunn har vi jenter fått for oss at vi ikke kan kjøre bil, men det kan vi faktisk. I 2012 burde dere ha fått med dere at vi jenter ikke bare hører til på kjøkkenet.

15: Når det kommer til filmvalg med kjæresten, så styr unna å se en actionfilm o.l (med mindre jenta liker det). Gå heller for "Titanic", "A Walk To Remember" eller "Dear John". De er alle sikre vinnere. Forhåpentligvis er det DU som ender opp med å trøste henne etterpå.

16: Når jenter er sure, betyr det ikke nødvendigvis at det er grunnet mensen. Det kan være en hvilken som helst annen grunn til det, så spar deg for den kreative standardkommentaren dere gutta har fått for seg å si når jenter er sure: "Har du mensen eller?''. DA kan jeg garantere deg at hun ender opp bare ENDA surere.

 

17: Jeg vet ihvertfall med meg selv at jeg liker å bli kalt for noe personlig, så f. eks å bli kalt for etternavnet sitt en gang i blant, slår aldri feil. Det føles som om personen bryr seg så mye mer da. Når en gutt sa til meg: ''Snakkes da, Kvelland'', betydde det mye mer enn om han hadde sagt "Snakkes!'' Rart det der.

 


18: Det verste du kan gjøre når en jente er stresset, er å be henne om å slappe av. Spar deg for den kommentaren, og få henne heller til å slappe av.

19: At en gutt gidder å være med på å gjøre typiske jenteting er fantastisk. Bli med henne på shopping kun én gang, og hun er storfornøyd! Vet dette punktet kanskje ikke gjorde dere gutta så fornøyde, men... 

20: Angående sex, kan det være store forskjeller mellom gutter og jenter, og som oftest er det jenta (ikke alltid) som har lyst til å vente med det. Derfor er det veldig viktig å lytte til henne, og for all del - IKKE press henne til å gjøre noe hun ikke ønsker. GYLDEN regel, gutta!


 

7 kommentarer

Nina 04.03.2013 16:36
Hei på deg! Åååååeee, bloggen din er så flott! Jeg blir lykkelig når jeg leser den, ass!! Så vil jeg bare tipse deg om en kjempe bra side. Det er sånn at du fyller ut spørreundersøkelse og så får du flotte ting som takk for hjelpen. Om du registrer deg nå er du også med i trekningen av et gavekort på 12000 kroner!!!<3
Synnøve 04.03.2013 17:22
da der er sant! og så va da egentlig litt søtt <3
Anne-Marit - GRATIS GAVEKORT 05.03.2013 12:28
Hei kjære blogger! Vi vil gjerne gi deg 50 kroner gratis gavekort på CDON.com for å høre din mening om netthandel. For få gavekortet, er alt du trenger å gjøre å klikke deg inn på våre sider og registrere din interesse nå. Vi ser frem til å høre fra deg!
Trine Lise 06.03.2013 02:01
Kjære blogger! Vi vil gjerne gi deg et gavekort på 50 kroner hos CDON.com om du kan svare på 8 korte spørsmål om netthandel. Om du er interessert i å være med i undersøkelsen vår, gå til vår nettside og registrer deg så fort som mulig. Alle som registrerer seg får et gratis gavekort på 50 kroner. Vi ser frem til å høre fra deg!
Tine - VINN ET ÅRS FORBRUK AV ENERGIDRIKK :-D 06.03.2013 17:01
Heisann! Jeg har akkurat deltatt i en sinnsykt kul konkurranse hvor en heldiggris får vinne 1år med energidrikke helt gratis! For eksempel jeg liker veldig godt å drikke Mountain Dew så jeg hadde spart veldig mye om jeg hadde vært så heldig å vunnet. Kunne du tenke deg å være med? :-D Det er jo gøy å vinne selv om man ikke drikker det selv.
Julianne 09.03.2013 01:14
Heisan! Jeg har funnet en ny konkurranse og lurte på om du kanskje hadde lyst til å være med i den :-D Man kan nemlig vinne et gavekort på 5000 kr. Det er jo ganske mye! Prøv da vel. Kanskje du har flaks :D
Amalie 10.03.2013 01:18
Super pen side du har! Blir nesten helt misunnelig her jeg altså! Jeg har ikke blogg fortiden, så tenkte det var bedre å tipse deg om en sinnsykt fet konk som er nå. Det utrolige er at premien er en flatskjerm TV verdt fem tusen kr!!!! Delta da vel! :-) Tenk om du får TV'en! :D

Skriv en ny kommentar

Nathalie og Susanne 17, Lindås
To sprudlende venninner på 16, som kommer til å blogge om det som måtte falle oss inn- mote, inspo, hverdagen osv. Det er aldri sikkert hva som faller inn, so stay tuned! Kontakt: TheCrazySisters@hotmail.com

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits